Rommelmarkt

44ste ROMMELMARKT OP ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2019

Als de kerkklok van de Thaborkerk in Vuren zaterdagmorgen 14 september 9.00 uur slaat, start de jaarlijkse rommelmarkt. Voor de 44ste keer vindt dit gebeuren plaats in en rond de Thaborkerk, in en rond De Koels’ en in de Molenlaan. De week daarvoor op vrijdag 6 september 2019 vanaf 18.00 uur gaan medewerkers in Vuren huis-aan-huis om ‘de rommel’ op te halen.

Het populaire verkoop bij opbod begint om half tien. De veilingmeester zal op zijn eigen wijze waardevolle en oude artikelen aan de man brengen. Op de rommelmarkt zijn verschillende onderdelen zoals rommeltafels die vol staan met glaswerk, kop en schotels, potjes, pannen, speelgoed, puzzels, lampen, manden, enz. In de Molenlaan en op het parkeerterrein van De Koels is de meubelmarkt en is er een keur aan tafels, stoelen, bankstellen, kasten, enz. te verkrijgen. Natuurlijk zijn er voldoende tweedehandse computers, televisies, radio’s, kleding, schoenen, enz. En ontbreekt de altijd drukbezochte boekenmarkt niet.

Ook dit jaar zijn er weer een kramen met zelfgemaakte artikelen als appeltaart, cake, jam en bloemstukjes. Ook voor de inwendige mens is gezorgd. Er zijn slaatjes, stroopwafels en er is natuurlijk een terrasje met koffie met wat lekkers.

Op de gezellige  rommelmarkt in Vuren, die tot ver in de wijde omgeving bekend is, bestaat nog de mogelijkheid om voor een koopje iets waardevols op de kop te tikken.

Het terrein in de Molenlaan en naast de Koels waar de meubelen staan uitgestald, mag pas na de opening betreden worden. Het hoogtepunt van de rommelmarkt ligt tussen negen en één. De opbrengst van de rommelmarkt gaat naar het onderhoudsfonds van de Thaborkerk.

 

 

 

Advertenties